Soundtrack Awards !! In USA.. short Film Wishful Thinking

”Wishful Thinking is uniek, goed geacteerd, heeft een mooie en passende cinematografie en wordt vergezelt door een ijzersterke muzikale score. Een korte film voor én door filmliefhebbers!”(defilmrecensent, 2017). Dit was een van de vele recensies die is geschreven voor de korte film van Dennis Nap. Nu zal je je misschien afvragen waarom dit bericht op de nieuwspagina van het Metropole orkest staat, maar dat heeft een goede reden.

Vier november 2017 was de première van de korte film Wishful Thinking. Een film gemaakt door Dennis Nap. De film is gebaseerd op de oude film ‘’The Misfits’’ waarin Marilyn Monroe een rol speelde. De muziek werd gecomponeerd door Eddy Koopman, percussionist bij het Metropole Orkest.  De muziek is georkestreerd door Bob Zimmerman en ook ingespeeld door het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuis. Hiermee is er weer een mooie samenwerking tot stand gekomen. Inmiddels heeft de korte film meerdere prijzen in de wacht weten te slepen op internationaal niveau. Zo viel de film onder andere in de prijzen in de categorie Best Soundtrack bij het Mindfield Filmfestival in Albuquerque, Het Snowdance Filmfestival in LA,  Logic Film Music Festival in Miami en FICMAN-INSFF in Quebec Canada. Bij een dergelijk filmfestival strijden er ongeveer 2000 films mee om de prijzen. Inmiddels heeft de film naast best soundtrack ook 12 awards in totaal gekregen als beste film en regie op andere festivals in Europa en USA Ontzettend knap dat Wishful Thinking meerdere prijzen heeft gewonnen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.