Metropole Orkest samen met Gregory Porter

Op 19 en 20 maart 2018 kwam het Metropole Orkest, onder leiding van Vince Mendoza, samen met Gregory Porter naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Onder andere nummers van het nieuwe album van Gregory Porter, genaamd ‘Nat “King” Cole & Me’, werder ten gehore gebracht.

De samenwerking tussen Metropole Orkest en Gregory Porter gaat al enige tijd terug. In 2012 stonden we samen in Paradiso, in 2013 verschenen we op het North Sea Jazz Festival en in 2014 toerden we door Duitsland en verscheen de deluxe editie van het album ‘Liquid Spirit’. In 2018 wordt er een mooi project toegevoegd aan dit rijtje.

Op het album dat op 27 oktober verschijnt herbeleeft Porter enkele van Cole’s meest geliefde klassiekers als “Smile”, “L-O- V-E”, “Nature Boy”, en “The Christmas Song”. Zesvoudig Grammy Award-winnaar en honorair dirigent van het Metropole Orkest Vince Mendoza hielp Porter tijdens het proces. Hij arrangeerde het album en zal in maart het Metropole Orkest leiden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *